Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Istnieje bot na diamenty?

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest teraz jakiś bot na zbieranie diamentów ? Chciałbym mieć ten 500 dzień i dostać car-packa.

Opublikowano

Kiedyś uzywałem dlatego się pytam.

Ale już nie działa. Obecnie jest tylko trailer, który pokazuje miejsca gdzie te diamenty są. Działa to tak jakbyś jeździł poszukiwaczem skarbów.

Nic innego nie ma. :)  

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

loleq2... Mógłbyś wytłumaczyć co to był za bug i na czym polegał? Nie znam go, a ciekawy jestem...

Mozna było zrobić 500 poszukiwań w ciągu dnia? czy jak?

[centre]24243069859619485665.png[/centre]

Opublikowano

loleq2... Mógłbyś wytłumaczyć co to był za bug i na czym polegał? Nie znam go, a ciekawy jestem...

To był bot nie bug. Obecnie nie ma takiej możliwości.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ale już nie działa. Obecnie jest tylko trailer, który pokazuje miejsca gdzie te diamenty są. Działa to tak jakbyś jeździł poszukiwaczem skarbów.

Nic innego nie ma. :)

A nie trainer? :D

Nie pamiętam jak to dokładnie działało, ale chyba odpalało się hacka, zbierało diamenty i coś się klikało, pozwalało to w krótkim czasie nabicie serii 500-600 dni.

Opublikowano

RTDBot+... Klasyka wsrod klasykow jezeli chodzi o cheaty do NFS World-a ;)

Juz opowiadam jak to dzialalo, uruchamiales cheat (RTDBot+) przed wyborem kierowcy, w grze zbierales 15 diamentow, nastepnie w bocie wpisywales ilosc dni jaka chcesz zeby bot za Ciebie wykonal (oczywiscie w dzien w ktorym go uruchomiles D:) i tak wpisywales drobne 1500, zostawiales komputer (lub ogladales durnowate nic nie wnoszace do zycia filmiki na YT) po ok. 30min do 1h (nie warto bylo dluzej bocic poniewaz juz po ok. 700 dniu, caly magazyn byl wypchany czescmi, silnikami, przekladniami itp., bardzo rzadko felgi, neony lub pakiety obnizajace). I teraz najciekawszy myk, warto bylo kontynuowac serie, poniewaz po ok 1500 dniu, prawie za kazdym razem dostawalismy... tylko i wylacznie czesci ULTRA :D Baaardzo ale to bardzo tesknie za tym botem, do niedawna mialem jeszcze na swoich obu kierowcach pamiatke (5432 dni zbierania diamentow :P oczywiscie seria byla juz dawno przerwana).

Pamietne czasy... :D

Zreszta co ja sie tu trudze, odkopalem na MPC jeszcze tego bota na ostatniej stronie, oczywiscie nie dziala

http://www.mpcforum.pl/topic/695726-inne-bot-rtdbot-with-treasure-hack-trainer-by-gmz-100812/

94go1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...